.

vineri, 19 noiembrie 2010

Time traveling

Despre titlu : NU face referire la un articol sf. E pur si simplu un titlul ce descrie notiunea de timp continuu.
Nu putem da timpul inapoi, nu putem opri momentul(or freeze the moment) si cu siguranta nu putem vedea in viitor. Nu stiu daca as vrea sa am abilitatile acestea, as vrea totusi sa pot sa-mi controlez timpul, timpul meu. Sunt o persoana care risipeste mult prea mult timp pe prostii, pe nimicuri,pe facebook de exemplu:-). Oricum, nu asta e ideea. Ideea este ca imprastiind timpul in 3,52 de directii nu ajuta pe nimeni si nici pe mine.
Si totusi suna putin ciudat sa spui ca nu ai vrea sa te joci cu timpul. Pai eu inca o data zic ca nu as vrea sa-l opresc. De ce sa pastrez momentul, poate unul intradevar plin de fericire si de floricele roz, dar de ce atat energie risipita in retinerea unui moment cand sigur va urma inca unul imediat, poate mai bun poate mai putin plin de exuberanta, dar totusi va fi un moment respirabil.
Despre retrairea unui moment din trecutul indepartat... hm.. as fi tentat sa mesteresc ceva episoade din trecut dar cine nu vrea, dar gandidu-te la acest lucru, daca iti schimbi o traire sau o idee pe care ai avuto se poate sa fi trecut peste o lectie din viata de dupa acel moment. Deci nici nu ma gandesc sa-mi indrept intr-un fel pasii schipatati din trecut.
Viitorul, cred ca este singurul de care mie chiar frica. Nu mie frica sa fac greseli, pt ca stiu ca ele dau lectii de viata, dar nu poti sa nu te gandesti ca exista consencinte de fiecare data. Viitorul este oricum un lucru abstract pt ca se poate ca urmatorul moment sa fie unul fara aer pt mine, sau daca nu pt mine, cineva va ramane cu siguranta fara suflu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu