.

vineri, 19 noiembrie 2010

-Games- Harry Potter 7 part 1

M-a luat ca din oala aparitia pe filelist a ultimului joc din seria harry potter, in speta harry potter 7 part 1. "part 1" nu se refera la faptul ca e vreo lansare beta sau alte porcarii, la fel ca filmul jocul fiind divizat in doua parti.
sincer sa spun jocul nu e cine stie ce. are grafica buna, pe toti ne intereseaza aspectul acesta, insa gameplay-ul si plot line-ul sunt sub asteptari, cel putin pentru mine. mi se pare ca acest joc e o transpunere de call of duty in lumea vrajitorilor. trebuie sa mergi in continuu si sa arunci cu vraji in colo si incoace in niste "capturatori" (aka "Snachers" in joc) sau in "devoratorii mortii". inceputul e oarecum captivant pentru ca nu stii la ce sa te astepti, e chiar palpitant pentru ca te aflii cu harry pe motorul zburator a lui Hagrid si dai in stanga si in dreapta cu "Stupefy" (vraja) ca sa ii dobori pe devoratori, apare si nenea Voldemort etc. Dupa aceea incepi sa te plictisesti de aceeasi vraja, trecand dupa mai multe nivele o sa capeti vraji noi, in total 8 sau 10(nu sunt sigur:">), si din care folosesti doar vreo 3 tot jocul, restul fiind inutile, ca si unele arme din CoD( ca sa revin la comparatie de mai devreme).
sper ca macar voua sa va placa aceasta noua fata a jocului HP 7. 'till next time see'ya.

Un comentariu:

  1. se vede si din trailer ca e mai mult shooter decat adventure... dar oricum o sa-l incerc... n-am ratat niciun joc HP pana acum, deci nici acum nu o voi face

    RăspundețiȘtergere