.

luni, 23 noiembrie 2009

Prostia in lume

E o chestie prea haioasa ca sa o ratezi . Am sa va scriu un mic articol despre o intamplare haioasa intamplata in Nigeria ( sursa : ziarul Magazinul )

HOTUL TRANSFORMAT IN CAPRA

Politia nigeriana a retinut o capra cu acuzatia de tentativa de jaf armat . Un grup de oameni au prins animalul si l-au predat la politie , spunand ca aceasta este de fapt un hot care a incercat sa fure un autoturism Mazda . Aceasta s-ar fi deghizat apoi in capra , folosind magia neagra , pentru a scapa de politie . Oamenii au declarat ca au vazut doi hoti incercand sa fure o masina . I-au urmarit , dar unul dntre ei a reusit sa scape si celalalt s-a transformat in capra , a declarat purtatorul de cuvant al politiei . "Nu ne putem baza pe informatii cu caracter mistic. Declaratiile nu pot fi demonstrate din punct de vedere stiindtific" , a adaugat el .
Credinta in vrajitorie si magie neagra este foarte raspandita in Nigeria , cel mai populat stat din Africa. Dar cu capra ce-au avut ?

S-ar putea trage o mica concluzie imediata : s-au gasit fiinte mai penibile decat unii dintre politicienii romani pe suprafata acestei planete :)

Un comentariu:

  1. Si vin eu sa pun intrebarea... si daca totusi capra era hotul metamorfozat? Eu zic ca trebuiau sa o supuna unui test cu un poligraf sa se asigure ca totul e in regula... iti dai seama ca acum umbla pe campii un hot, poate chiar un criminal?
    Oricum... de ce naiba nu s-a transformat in turturica si sa zboare, daca tot vroia sa nu fie prins?

    RăspundețiȘtergere