.

miercuri, 25 noiembrie 2009

Politica II

Multi zic tare si raspicat ca nu conteaza cine e presedinte , guvernul sa fie liberal . Daaa ! ! ! Ar fi super , dar hai sa ne gandim . Candidat : Klaus Iohannis PNL . Cum ajunge ? Prin alianta PSD-PNL . Nu se observa ca se bat cap in cap doctrinele celor doua partide :-S .
Cel mai bine a dus-o Romania in timpul guvernului Tariceaunu , cand oamenii puteau sa-si faca un credit in banca , multi oameni si-au luat locuinte , au crescut pensiile fara sa se faca cine stie ce caz pe asta , s-au mai intors romani in tara , fara sa primeasca nici o mie de $ . Oamenii din PNL sunt de incredere , sau cel putin sunt indoctrinati cu propriile spuse .
Dar , Basescu a incercat non-stop sa-l dea afara pe Tariceanu , ceea ce se va intampla si cu Klaus Iohannis , dar mult mai rapid . Adica e imposibil sa il dea PSD-ul jos , dar uite un scenariu asemanator cu cazul Tariceanu : PD-L inainteaza motiune de cenzura impotriva guvernului Iohannis , iar PSD-ul va vota PRO . Si pac-pac ... guvern PSD-ist .

Un comentariu:

  1. Ma indoiesc profund ca PD-L-ul va depune vreo motiune de cenzura impotriva guvernului liberal, fiindca ei nu au niciun interes ca la conducere sa fie PSD-ul singur, un partid de stanga.

    RăspundețiȘtergere