.

vineri, 18 decembrie 2009

Politica III

E un inceput bun cu cabinetul Boc versiunea 4.0 . In ce sens ? S-a inceput eradicarea serviciilor de stat care au fost infiintate aiurea la sfarsitul mandatului lui Tariceanu , care lucrau in paralel cu alte institutii deja existente , unde muncitorii nu faceau nimic , pentru ca ei credeau ca cealalta institutie trebuia sa faca , isi aruncau vina de la unii la altii si alte tiganii de astea . Adica s-au mai redus imprumuturile statului catre banci si biserici , sau catre FMI , nu mai trebuie platiti directorii aia care conduceau trandavia la servici , etc. Deci un inceput bun . Aa. E bine ca l-a pus pe Vladoiu ministru al finantelor . Will be continue ...

See'ya

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. GOD... I hope you're kidding...
    E un dezastru. O sa avem un guvern la pastele cailor daca o sa fie aceeasi oameni mereu. Eu stiam ca intr-un stat majoritatea conduce. In momentul in care nu asculti de majoritate si faci cum vrei tu, se numeste nesimtire.
    Si ce spuneai despre FMI????? S-au redus datoriile? Datoriile prospera. In curand o sa ne vindem organele ca sa platim datoria tarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dea... sunt de acord cu ce zice Dragoş. Jesus... nu ne era de-ajuns că a ieşit din nou Băsescu... dar din nou Boc, Udrea, Videanu... Până unde pot merge cu chestia asta? Mi-e până-n gât de Băsescu şi de veşnicul guvern... care e diferit, ce vorbim noi? Cu Marko Bela vice prim-ministru şi încă trei maghiari pe la ministere... Da' nici nu contează. Oamenii rezistă la multe chinuri... şi românii mai rezistă. :) Să trăim bine. :)) Ăsta-i cel mai bun banc scurt. Şi sec. :))

    RăspundețiȘtergere